Hlavní obsah
Článek

Citlivý vdovec a pán uren Josef Rychtář (65) rozpoutal bitvu se svou rodinou! Poté, co vyšlo najevo, že měl svou exmanželku Darinu Novou (66) nechutně posílat na koleje za Ivetou Bartošovou, před jednáním soudu, kde proti němu svědčila, jí podstrčit film Smrt jí sluší, což brala jako výhrůžku a nakonec to údajně korunovat snahou násilím se dobývat do jejího uzamčeného pokoje, kvůli čemuž Darina zalarmovala i policii, se rozhodl podat na ni trestní oznámení. A na syna Josefa Rychtáře také.

Informace přinesl Rychtářův spřízněný web, podle nějž chce svou bývalou manželku popotahovat kvůli pomluvě a křivé výpovědi. Že je tatínek svatoušek a mamince ublížit nechtěl, médiu tvrdil i mladší syn Honza, jehož ale coby otcova věrného služebníka někteří podezřívají z toho, že i kdyby tátu našel se zakrváceným nožem v ruce nad mrtvolou, bránil by ho, že je nevinný, protože jinak by možná přišel o jediný zdroj svých příjmů.

„Není příjemné udávat vlastní rodinu, ale co mi jiného zbývá, když média záměrně ignorují fakta, která mají, a raději za pomoci křivých svědectví vyrobí cokoli, jen ať vyhoví sobě a těm, kteří jim je výměnou za náklonnost poskytují,“ řekl Extra.cz Rychtář. Jaká fakta ale že média mají mít, to nevysvětlil.

Nicméně podle našeho zdroje existuje i jakási nahrávka celého incidentu s dobýváním se do pokoje paní Dariny, která by prý měla prokázat, že to, co Rychtář udělat neměl, ve skutečnosti opravdu učinil. Kdo tedy ve finále bude skutečně obviněn z křivé výpovědi? A z čeho podnikatel viní svého syna Pepu? Že ho nechutně pomluvil, že zrmzačil svou dívku, což ta velmi razantně popřela?

Reklama

Další články

Načítám