Hlavní obsah
Článek

Nový rok přivítala Dara Rolins (51) ve Vysokých Tatrách, kde na Silvestra vystupovala, a brala s sebou i dceru Lauru, aby si užily lyžování. Teď už ale vyráží do teplých krajin. Jako každý rok zpěvačku čeká indonéský ostrov Bali. Prázdniny má naplánované na měsíc.

Laura s ní ale stráví jen polovinu času. "Už je to velká slečna, je na druhém stupni a ve škole jsme se domluvili, že není dobrý nápad, abych ji ze školní rutiny brala na tak dlouho pryč, takže má povoleno čtrnáct dní," vysvětlila Dara, že dceru pošle domů dřív. Nemusíme se ale bát, že by o Lauru nebylo postaráno.

"Tenhle rok dostala Bali jako dárek moje sestra, takže jedeme ve třech. A ta se taky musí vrátit ke svým klukům, protože déle než dva týdny by bez nich nevydržela a oni bez ní. Takže Laura se bude vracet domů s ní," upřesnila zpěvačka.

Program na dobu, kdy bude na dovolené bez dcery, už má téměř rozplánovaný. "Mám focení nové kampaně, takže jsem spojila příjemné s užitečným, a taky mám v plánu tentokrát trošku víc cestovat. Chci se s kamarádkami podívat i do Austrálie, kam jsem žádala o vízum," plánuje dámskou jízdu.

Dary jsme se samozřejmě ptali, zda jí v životě doprovází i nějaká mužská náruč. Co odpověděla, zjistíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám