Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda Danniella Westbrook (44) měla plné ruce práce, když stěhovala koberec ze svého domu v Essexu. A vypadala u toho opravdu vyčerpaně. Přitom teprve před pár dny ji propustili z nemocnice.

Minulý týden byla Westbrook hospitalizována s otravou krve. „Myslela jsem si, že zemřu, moje krev se vařila a nikdo mě neposlouchal. Kez se mě ujala a přinutila ostatní poslouchat. Svěřila jsem jí svůj život,“ děkovala na svém Twitteru moderátorce a zpěvačce Kerry Katoně.

„Děkuji všem za podporu, utrpěla jsem dvě otravy krve kvůli špatné medikaci. Přeji si, aby Botched Up převzalo za vše zodpovědnost a vše napravilo,“ dodala.

V roce 2016 Westbrook žalovala tvůrce reality show Celebrity Botched Up Bodies, ve které jí dělali dentální implantáty a upravovali prsa. Během zákroku prý dostala první otravu krve a vyžadovala od televizní stanice 750 tisíc liber. Od té doby její zdravotní komplikace přetrvávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám