Hlavní obsah
Článek

Několikrát už při závodění málem přišel o život, se životem se loužil například i předloni, avšak ani nyní při čerstvém karambolu nešlo o žádnou selanku! Řeč je o Danielu Landovi (55), zpěvákovi, který se při závodění již několikrát nepěkně vysekal. Máme fotky z jeho posledního nešťastného boje s tvárnou plechovou hmotou, při kterém to odneslo nové auto za sedm mega!

„Valašská rally se nám vůbec nepovedla, souhra náhod a moje bludy v rozpise mě donutily zase líbat čumákem stromky,“ napsal na své sociální síti Landa, který se na trať vrátil po měsíci, jenž strávil na turné se svými autorskými čteními knihy Všeník.

„Spoustu lidí z toho má ale radost, a navíc hezky svítí na obloze sluníčko, takže vlastně celkem dobrý,“ pokračoval Daniel, který měl prý fungl nové auto, údajně v ceně sedmi miliónů. A před startem se dušoval, že bude opatrný. Bohužel to dopadlo jinak.

„Z připomínek chytráků si nic nedělám, touha je padnout a vstát a rány nevnímat. Všem přeju krásný a pohodový den,“ dodal zpěvák a také závodník s občasnou nehoráznou smůlou.

Zdá se, že tentokrát to nijak zdravotně neodnesl, jeho rodina ale musí pokaždé trnout, když se znovu vydá bořit limitní rekordy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám