Hlavní obsah
Článek

Dan Hůlka (55) je opět zamilovaný. Randí s o 23 let mladší kráskou Barborou Klementovou. Bára pracuje jako průvodkyně a své klienty doprovází na cestách po celém světě. Je to tak vlastně poprvé, co Dan nemá holku ze své branže.

A nejde o úplnou novinku. Pár spolu už randí nějaký ten pátek. Seznámili se před rokem a půl na akci, kde Hůlka zpíval. Po koncertě se potkali v restauraci a přeskočila jiskra. Už loni v srpnu obdivoval Hůlka krásu Barbory veřejně na sociální síti. "Ty jsi prostě "KRÁSA" putující světem," napsal pod jednu z Bářiných fotografií Hůlka a přidal polibek a růži.

Vztah je to tak trošku na dálku. Bára, která kdysi pracovala jako předkladatelka a učitelka v mateřské školce, se nyní živí jako průvodkyně. A cestuje po celém světě. Dnes odlétá na tři dny do Amsterdamu, v srpnu ji čeká týdenní New York, pět dní v Amsterdamu a šest ve Francii. Cestování je její velkou vášní a provozuje i cestovatelský blog.

"Pro mě je cestování droga. Když delší dobu nikam nejedu /neletím /nejdu /nepluju, jsem nervózní a protivná. Potřebuji svoji dávku cestování do žil. Proto si říkám cestoholik. Minulý rok jsem strávila 228 hodin v letadle. Za svoje necelé tři dekády jsem celkem dvanáctkrát obletěla celou zeměkouli. Když necestuju coby průvodce, cestuju si sama. Nebo se svými milovanými," prozradila o sobě Barbora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám