Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za dlouholetou hereckou kariéru se v posteli Dany Morávkové (52) vystřídalo hned několik kolegů. Do seznamu teď přibyl i herec Petr Batěk (46), který v novém filmu Jak se moří revizoři ztvárnil jejího manžela.

Danin skutečný životní partner Petr Malásek se ale bez rozpaků může na svou druhou polovičku přijít podívat do kina. V tomto případě se totiž postelová scéna obejde bez velké vášně. Herci v novém filmu prožívají manželskou krizi a z jejich vztahu se jakákoliv romantika už dávno vytratila.

V nové komedii, která bude mít teď v říjnu premiéru, Petr nefiguruje pouze jako herec, ale i jako hudebník. Spolu s Jiřím Muchou vymyslel k filmu i písničku, kterou s kolegou nazpíval.

Na hudební scéně ale není rozhodně žádným nováčkem. Působil v několika kapelách a před časem si pak zahrál v klipu skupiny Alchymie, kde byl připoután a „mučen“ dívkou. „Byla to zajímavá práce a zkušenost, a i velká legrace. Mám rád výzvy a zajímavé věci, které jsou tak trochu netradiční,“ přiznal Petr Batěk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám