Hlavní obsah
Článek

Chyběla vám v Ordinaci v růžové zahradě postava Zdeny? Nejen vám, ale i její představitelce, herečce Daně Morávkové (52). Takže je ráda, že už zase natáčí a poslední týden v srpnu se opět objeví na televizních obrazovkách.

"Jsem ráda, že se opět vracím do Ordinace, už točím od dubna a už máme i první natáčecí dny po prázdninách," řekla nám spokojeně Dana, když jsme se potkali na tiskové konferenci TV Nova k podzimnímu programovému schématu. Na tiskovku se i k oslavě návratu své postavy do televize vyfikla. Jak jí to v květovaných šatech odpočinuté po dovolené slušelo, posuďte ve videu nebo na snímcích.

"Jako Zdena jsem v Ordinaci nebyla, protože jsem se svým hokejistou odjela do Ameriky, kde si myslel, že mu pomohou lépe než v kamenické nemocnici. Nepomohli mu, takže se do Kamenice vracíme," prozradila děj seriálu.

Po natáčení už se jí stýskalo. "Byla to několikaměsíční pauza, takže samozřejmě. Některé lidi ze štábu, jako režiséra anebo holky z maskérny, jsem nevídala, i když třeba řadu kolegů jako Jana Čenského ano. Těšila jsem se všechny, je to taková pracovní rodina," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám