Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příznivci původem jihoafrické herečky Charlize Theron (48) se letos mohou těšit na skutečné žně. Jejich idol by se měl objevit hned v šestici celovečerních snímků včetně osmého pokračování trháku Rychle a zběsile. Zdaleka nejžhavější podívanou si ale pro fanoušky přichystala v thrilleru Atomic Blonde, kde si s alžírskou kolegyní Sofií Boutellou střihne dost intimní scénu.

Už jen podle doposud dostupných záběrů půjde dost možná o hereččinu nejdrsnější roli. Na oscarovou držitelku za drama Zrůda ve snímku Davida Leitche podle knižní předlohy novely The Coldest City Antonyho Johnstona čekal ale zřejmě i její nejerotičtější moment před kamerou.

Sexy plavovláska, představující agentku MI6 Lorraine Broughton, se v baru seznámí se smyslnou francouzskou agentkou, operující v Berlíně, již ztvárňuje čtyřiatřicetiletá Boutella, kterou letos bude možné spatřit i v hlavní roli snímku Mumie vedle takových herců jako Tom Cruise a Russell Crowe. Jak to ovšem celé skončí mezi oběma agentkami v Atomic Blonde, už velmi výmluvně naznačuje samotný trailer...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám