Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půl roku maximálně tu a tam zašla na nějaké to rande, ale od vztahů si dala Demi Lovato (24) pohov, šanci dala až pohlednému boxerovi a zápasníku MMA Guilhermovi ‚Bomba‘ Vasconcelosovi. Rozchod s hercem Wilmerem Valderramou, k němuž došlo loni v červnu, byl pro ni velmi těžký, vždyť mu už o rok dřív přes média naznačovala, že kdyby se jí zítra zeptal, zda si jej vezme, odpoví ‚ano‘. Jenže k tomu se o třináct let starší seriálový hezoun neodhodlal a vztah se rozpadl. Tím, kdo má nyní šanci šrám na srdci talentované zpěvačky zahojit, je tak tento svalnatý drsňák.

Páreček si ve středu večer vyrazil do divadla Belasco v Los Angeles na koncert skupiny DNCE, jejímž frontmanem je Demin bývalý přítel Joe Jonas. Expartneři jsou dodnes přátelé, Demi s kapelou už i vystupovala a s jeho bratrem Nickem Jonasem loni dokonce absolvovala koncertní turné Future Now Tour. Na novopečenou dvojici po skončení vystoupení už čekal zpěvaččin řidič.

Lovato navzdory svému mladému věku a dlouholetému vztahu s Valderramou stihla ještě předtím randit kromě Jonase s bratrem Miley Cyrus Tracem, hercem Codym Linleym či zpěvákem Alexem DeLeonem a údajně i s Niallem Horanem z One Direction.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám