Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49) si po dobře odvedené práci na nejnovějším snímku Killers of the Flower Moon a mimořádném úspěchu, který s ním sklidil během nedávného filmového festivalu v Cannes, užívá pozemských krás. Hollywoodskému idolu se na jihu Evropy zalíbilo a na luxusní jachtě, s níž krouží nedaleko španělských a italských ostrovů, tráví čas s přáteli. Na palubě se přitom postupně střídají i sličné slečny... A jedna půvabnější než druhá. Kdo se tentokrát na lodi zdržel přes noc?

Během víkendu dostala pozvánku na loď k DiCapriovi dvaadvacetiletá Meghan Roche. Ta působila během nalodění se slunečními brýlemi a v plátěných kalhotách a košili, pod níž měla barevně sladěné plavky, poměrně nenápadně. Na palubě si pak sundala brýle a rozpustila vlasy. DiCaprio si posléze také odložil, a to jak roušku, v níž po pandemii covidu-19 našel zvláštní maskovací zalíbení, tak i tričko.

Soudě podle dostupných fotografií, byla Meghan jedinou ženou na palubě. Zda byla hercovým hostem, či patřila k někomu jinému, bohužel není známo. Její přítomnost každopádně opět jen posílila zvěsti o DiCapriově zálibě v ženách pod pětadvacet. Ovšem nutno připomenout, že nedávno trávily čas na stejné lodi jako Leo například i Irina Shayk (38) či Stella Maxwell (33).

A co se vlastně ví o půvabné Meghan? Jde o rodačku z Pensylvánie, která je ve světě modelingu známou tváří. Pohybuje se v něm od patnácti let. Na svém kontě má kampaně pro značky Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Miu Miu, Steven Meisel a řadu dalších.

Reklama

Další články

Načítám