Hlavní obsah
Článek

Charitativní Be Charity bazar Barbary Nesvadbové (49) podpořily známé osobnosti oblečením, které věnovaly do prodeje. Celá řada celebrit navíc přišla do prostoru Žofín Garden, kde se bazar uskutečnil, osobně pomoci nebo podpořit dobrou věc svou přítomností. Jedním z nejvzácnějších hostů byla Dagmar Havlová (71), která přišla v doprovodu své přítelkyně Pavlíny Němcové. Do prodeje přinesla trika s nápisem Václav Havel a celý den pomáhala prodávat.

„Bylo to krásné odpoledne plné nových setkání, a hlavně podpora potřebným,“ nechala se slyšet bývalá první dáma, které to během pondělního odpoledne velmi slušelo. Herečka oblékla černé plátěné kalhoty, které doplnila oversize sněhobílou halenkou, kterou pak vyměnila za metalickou verzi s volánovou aplikací. Funkci šperku suploval messenger Dior inspirovaný sedlem.

„Dáša je skvělá. Strávila s námi i s Grace celý den. Veselá, naceňovala oblečení, pak i prodávala. A dnes ráno psala, že už v šatně vybírá věci na další rok. Je nesmírně milá,“ uvedla organizátorka akce, spisovatelka Bára Nesvadbová.

Nejen díky podpoře známých osobností, ale celé řadě dobrovolníků, se podařilo v této edici bazaru vybrat tři čtvrtě miliónu. „Necítím ruce, ani nohy. Nicméně 739 000 do koruny postiženým dětem. V době covidu,“ radovala se z výsledku Nesvadbová. „Děkuji nejvíc všem ženám za kasou. Jsme už neskutečná síla. A tolik přátelství, lásky, pomoci, sounáležitost. Z jednoho nápadu Olgy Trčkové před čtrnácti lety. Ty nejlepší věci vznikají automaticky. A rostou samy,“ uvedla spisovatelka, která se ale v jednom mýlí. Tato dobrá věc nefunguje samovolně, ona sama na tom má lví podíl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám