Hlavní obsah
Článek

Výtvarnice Lucie Gelemová (41) se rozešla s hudebníkem Felixem Slováčkem (80). Během sedmi let vztahu toho prožili hodně. Společné chvilky na Lucčině chalupě v jižních Čechách, dovolené u moře, v lázních i řadu společenských akcí.

Gelemová se o svého přítele vzorně starala – pekla mu dobroty, vařila nejrůznější speciality a udržovala ho ve formě procházkami v hlubokých jihočeských lesích. Gelemová ale chtěla rodinu a pohodový život v jižních Čechách, Slováček se však k rozvodu s Dádou Patrasovou (67) nikdy neměl, ač s ní už nežije.

Felix Slováček pomáhal na jihočeské chalupě i v kuchyni.

„Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po 7 letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ nechala se slyšet Gelemová, jež prý rozhodně nestojí za rozbitím Slováčkova manželství s Dádou Patrasovou, které prý nefungovalo dávno předtím, než Felixe poznala.

Patrasová ji prý od počátku častovala vulgárními zprávami, což Gelemové také moc nepřidávalo. „Život je příliš krátký, a já ho už nechci dál trávit v takto toxickém prostředí,“ napsala Super.cz s tím, že s Felixem nadále zůstávají přáteli. Jak jim to spolu slušelo, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám