Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) nedávno oznámila, že se chystá rozvést s Felixem Slováčkem (80). Poslední kapkou pro ni bylo, že se její stále ještě manžel nechal slyšet, že by ji rád nechal zbavit svéprávnosti, aby se léčila se závislosti na alkoholu.

Naštvaná Dáda reagovala po svém a Felixe označila za manipulátora s počínající demencí. Jeho přítelkyni Lucii Gelemovou (41) pak osočila z toho, že jí píše výhrůžné dopisy. „Nerozumím tomu, proč další milenka v pořadí si mně, manželce Felixe, dovoluje psát výhružné dopisy,“ vzkázala přes Extra.cz.

Gelemová už nechce mlčet

To už si ale Lucie Gelemová nenechala líbit a poprvé po několika letech zareagovala. „Většina z vás novinářů víte, že celých 5 let života s Felixem nikterak nekomentuji LŽIVÁ VYJÁDŘENÍ a POMLUVY P.PATRASOVÉ, kterými dlouhodobě s chutí zásobuje veškerá bulvární média. Celá tato mediální kauza o mně beze mne vychází v drtivé většině právě z lživých vyjádření p. Patrasové, která na sebe v bulvárních médiích upozorňuje bez přestávky již několik let. Vytváří tak vědomě negativní profil mé osoby, který ovšem zakládá na lži, pomluvách, přetvářce, intrikách,“ napsala Super.cz Gelemová.

„Mimochodem podobné, záškodné chovaní, aplikovala již v minulosti na Felixovu prvorozenou dceru a jeho první manželku, které vstoupila do manželství, a se kterými jsem v přátelském kontaktu,“ dodala Gelemová s tím, že ona sama skutečně nemůže za nevydařené manželství Patrasové a Slováčka.

Za rozpad manželství nemohu

„Ačkoliv jsem neustále obviňována, že mohu za rozpad Felixova druhého manželství s p. Patrasovou, mé svědomí je čisté. Jejich vztah byl v době našeho seznámení přes všechny informace již mnoho let nefunkční. Pochopitelně i jedno z dalších křivých obvinění p. Patrasové - kdy jí údajně zasílám výhrůžné dopisy, je záměrně smyšlené, lživé a nemá pro něj žádný reálný důkaz,“ napsala dále Gelemová.

Dostává výhrůžné a vulgární zprávy

Výtvarnice naopak tvrdí, že ona sama dostává vulgární zprávy. „Možná pro vás bude překvapením, ale tato "dáma" mi zasahuje do soukromí a obtěžuje mne dlouhodobě i jinak. Ve skutečnosti pravda je taková, že od roku 2015 je to právě p. Patrasová, která mi zasílá vulgární, nesmyslné a mimochodem i výhrůžné SMS zprávy, kdy většinu z nich evidentně nepíše střízlivá. Činí tak i přesto, že jsem ji několikrát (SMS zprávou) zdvořile upozornila (na radu advokáta), ať tak nečiní, neboť se dopouští trestného činu dle paragrafu 354, trestního zákona. SMS od p. Patrasové přicházejí i po její bezohledné opilecké autonehodě, kdy jela opilá vystupovat na představení pro děti. Tyto zprávy mohu pochopitelně doložit v případném soudním sporu,“ nešetřila ostrými výrazy Gelemová, která se nebála označit Patrasovou za alkoholičku.

Dagmar Patrasová měla autonehodu.

„Na celé této mediální "kauze" mne mrzí a zárověň šokuje, že jde o jednostrannou manipulaci. Veškerá neověřená publikovaná tvrzení p.Patrasové veřejnost přijímá jako pravdivá - tedy tvrzení od člověka dlouhodobě závislého na alkoholu a ztrácejícího soudnost,“ uzavřela své prohlášení Gelemová. Jak na tohle jednoznačné vyjádření zareaguje Patrasová, bude asi hodně zajímavé..

Reklama

Další články

Načítám