Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) pokořil další rekord. Nejenže je nejlepším střelcem fotbalové Ligy mistrů, ale už se dokonce stal hráčem, který v ní nastoupil k nejvíce zápasům. Bylo jich 178. A čím to Portugalec oslavil? No přece gólem a pak oslavou bez trička.

Své svaly ukázal na trávníku svého týmu Manchester United, za který začal letos už podruhé ve své kariéře hrát. Je to jeho srdeční záležitost, protože v tomto týmu svou hvězdnou kariéru začal.

Ronaldo zajistil svému týmu ve skupině Ligy mistrů první tři body a byl tak nadšený, že okamžitě začal svlékat dres, který vymrštil do vzduchu a v pokleku si radostí zakřičel. Rozhodl svým gólem totiž o výhře v zápase, po kterém v interview prozradil, že to byl těžký zápas a že týmu hodně pomohla atmosféra, jakou jim fanoušci připravili.

Oslavné gesto bez dresu se spoustou srdíček sdílela i Ronaldova láska Georgina (30). Ta nedávno uváděla dokument o svém životě, který bude brzy k vidění na streamovací platformě Netflix. Prozradí tam víc o životě s fotbalovou hvězdou.

Reklama

Další články

Načítám