Hlavní obsah
Článek

Německá kráska Claudia Schiffer (53) se pomalu ztrácí před očima. Není proto divu, že se u ní začíná spekulovat o možné anorexii. Na nedávném festivalu v Cannes se objevila v černých šatech. Krátce poté se psalo o její nečekané pohublosti. Na nových fotografiích v úzkých džínách je její nezdravá štíhlost patrná na první pohled.

Trojnásobná maminka Claudia byla v několika posledních dnech spatřena v ulicích západního Londýna v různých outfitech. Snad nejvýraznější byla její extrémně štíhlá postava v úzkých tříčtvrtečních džínách, které obepínaly její gazelí nohy. Také šedé úpletové šaty a především pak nožky v černých punčochách prozradily, jak je bývalá topmodelka vyzáblá. Kostnatá kolena měla dokonce širší než lýtko i stehno. Bývalá topmodelka je tak ve čtyřiceti letech ještě mnohem štíhlejší než v době své největší slávy. Její svůdné křivky se bohužel vypařily jako pára nad hrncem.

Schiffer v minulosti několik let chodila s iluzionistou Davidem Copperfieldem. V roce 2002 se provdala za britského filmového producenta Matthewa Vaughna, s nímž má osmiletého syna Caspara, šestiletou Clementine a roční Cosimu Violet. Není divu, že běhání kolem tří dětí Claudiu unaví. Přece jen by si trochu času na jídlo najít mohla.

Reklama

Další články

Načítám