Hlavní obsah
Článek

Obézní Chrissy Metz nechyběla na udílení Critics´ Choice Awards, kde by ji nikdo nepřehlédl, ani kdyby seděla až v poslední řadě. V celém Hollywoodu totiž větší herečku nenajdete.

Výrazná nadváha není pro Chrissy hendikepem, ale poznávacím znamením, díky němuž se dostala k zajímavým rolím. Po American Horror Story si zahrála v seriálu This Is Us, který jí v pondělí zajistil první nominaci na Zlatý glóbus. Velkoformátová herečka se o něj v lednu utká s Lenou Headley z Hry o trůny i se svou seriálovou kolegyní Mandy Moore.

Ještě před vyhlášením nominací Chrissy zavítala na udílení Critics´ Choice Awards, kde měla dostatek pozornosti, přestože ceremoniál navštívily podstatně větší hvězdy. Herečka velikosti dvou hereček oblékla šaty s květinovým vzorem, na něž byl spotřebován materiál odpovídající ubrusu na jídelní stůl pro dvanáct osob. Chrissy zapózovala se svým seriálovým partnerem Chrisem Sullivanem, který je zcela jiných tělesných parametrů. Příště by po změnu mohli natočit pohádku o Dlouhém, Širokém a Bystrozrakém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám