Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská hvězdička oblíbených reality show Celebrity Big Brother nebo Geordie Shore ráda provokuje nejen na svých sociálních sítích, ale i v soukromí. Třeba i během zastávky na čerpací stanici.

Chloe Ferry (28) si tentokrát zajela ve svém luxusním sporťáku na benzínku oděna do poloprůsvitného topu, skrz který jí prosvítaly nejen silikonové vnady, ale i bradavky. A muži v okolí patrně nevěděli, kam s očima. Podle výrazu brunetky, kterou nafotili paparazzi, je ale jasné, že jí pozornost nevadí a naopak si ji užívá. Je si zkrátka vědoma toho, že se v televizních show zviditelnila hlavně díky vzhledu.

To, že je na své silikonem vylepšené tělo hrdá, dokazují její sociální sítě. Pravidelně fanoušky dráždí snímky v bikinách nebo erotickém prádle. V posledním roce se kontroverzní hvězdičce podařilo výrazně zhubnout. Shodila 13 kilogramů, a to nejen díky dietě, ale také omezila večírky a s tím spojené popíjení alkoholu.

„Osobně si nedělám starosti se cvičením, ale se zdravým stravováním, protože skutečně miluju jídlo. Zbožnuju chleba, máslo, brambory, hranolky, těstoviny, mohla bych je jíst každý den,“ svěřila se Chloe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám