Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden oslaví herec Sean Penn 58. narozeniny a možná je bude slavit právě na Havaji, kde si nyní užívá dovolenou po boku své mladší přítelkyně Leily George (26). Oba na pláži ukázali své vypracované postavy v plavkách, a i když je Penn stejně starý jako hereččini rodiče, velmi jim to spolu sluší.

S Leilou randí Penn údajně už přes dva roky a je to první žena, se kterou mu to po rozchodu s Charlize Theron (48) v červnu 2015 vydrželo delší dobu. S Theron byl oscarový herec dokonce zasnoubený. V minulosti byl také ženatý se zpěvačkou Madonnou nebo herečkou Robin Wright.

George nastartovala svou hereckou kariéru v roce 2016 televizním snímkem Mother, May I Sleep With Danger, kde si zahrála po boku Jamese Franca nebo Tori Spelling. V současné době jsou v postprodukci tři filmy, ve kterých herečku již brzy uvidíme. Za svým herecky zkušenějším partnerem tedy nezaostává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám