Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Celeste Buckingham (28) poslala svým fanouškům pozdrav z Portugalska a přidala fotku v plavkách. To ale netušila, co se stane. Celeste má postavu krev a mlíko a velmi plnotučné křivky. A ty se staly okamžitě předmětem diskuzí.

Po pohledu na bříško zpěvačky přišla také vlna reakcí, zda není zpěvačka těhotná a nečeká náhodou svého prvního potomka. Celeste to ale rychle vyvrátila a naopak zveřejnila příspěvky několika svých fanynek, které na kyprou postavu či těhotenství zpěvačky zareagovaly.

"Je velmi smutné, že dnešní společnost vnímá ženskou krásu pod padesát kilo. Podle mě tyto ženy vypadají spíš jako nemocné než sexy. Ještě že jsou normální a krásné ženy, alespoň se je na co dívat," napsala první sledovatelka Celeste.

"Jsi kočka. Nejsi povinná nikomu nic vysvětlovat. Nechápu lidi, kteří jsou schopni veřejně spekulovat o údajném těhotenství. Jak se může v dnešní době někdo soudný zeptat na tak intimní otázku? A navíc v kontextu, kde se to vůbec nehodí. Vypadáš super," zveřejnila Celeste další.

"Ježiši, tohle mě zabije. Tyto hloupé řeči... jsi těhotná? To nevadí, že jsi přibrala. I tak vypadáš dobře. Od hlavy až k patě s tou jiskrou v očích a zdravou výživou (tím nemyslím kila, ale pleť)," přidala zpěvačka poslední pochvalný komentář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám