Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice spolu chodí už skoro dva roky a ještě předtím stihla i známost s jedním Američanem, ale zpěvačce Celeste Buckingham (28) trvalo hodně dlouho, než po svém ex Martinu Harichovi představila médiím svého současného partnera. Zpěváka Matěje Vávru s sebou vzala jako doprovod na Česko-Slovenský ples.

To, že jsme ji v jejích velmi princeznovských dekorativních šatech posetých stovkami přišitých kvítků přirovnali ke květinové louce, přijala jako kompliment. O tetování na zádech, které bylo vzhledem k výstřihu vidět, už jsme radši při rozhovoru pomlčeli. Stejně nás víc zajímal její partner, kterého jsme viděli poprvé.

"Byl můj soutěžící v pěvecké soutěži, která se vysílala i v české a slovenské televizi. Je zpěvák a kytarista, prostě umělec. Když člověk dělá tuhle práci, těžko se potká s někým normálním. Tím ho samozřejmě nechci urazit, já ho zbožňuji. Vztahu určitě pomůže, když ti dva dělají něco podobného, aby si rozuměli. V mojí profesi je dost náročné mít normální vztah, taky ho vlastně nemáme, jednou je pryč jeden, pak zase druhý," svěřila Super.cz.

"I rodiny máme v různých koutech světa, takže za nimi také cestujeme," dodala. A nás zajímalo, kdo z partnerů se musí víc přizpůsobovat. "Snažíme se to vyrovnávat, ale myslím, že on víc. Nerada to říkám, ale přiznávám, že jsem tvrdohlavá. Ale na druhou stranu si myslím, že se snažíme mít to opravdu vyrovnané," mínila.

Celeste má hodně mezinárodní kořeny. Proč si vybrala zrovna kluka z Česka? "Protože je nádherný. A je napůl Slovák, můj bývalý přítel byl taky Slovák a myslím, že té kultuře rozumím, i když vím, že jsem vnímaná jako cizinka. Na Slovensku a v Čechách jsem strávila víc než polovinu života. Chodila jsem i s jedním Američanem, ale to mi nevyšlo, protože jsem potřebovala svoji domácí kulturu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám