Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární hollywoodský herec Kirk Douglas (100) si krásnější snachu snad ani nemohl přát. Catherine Zeta-Jones (54) ikonického staříka na gala večeru, kde se sešla téměř celá rodina, poctila polibkem.

Michael Douglas (79) se svou okouzlující manželkou navštívili v Los Angeles Legacy of Visoin Gala, kde oscarový pár nebyl zlatým hřebem večera. Veškerá pozornost patřila stoletému Kirkovi a především jeho o dva roky mladší manželce Anne. Na slavnostní události totiž byla udělena cena nesoucí její jméno. Vitální pár pamatující dlouhou historii Hollywoodu se věnuje charitě. Jeho nadace zajišťuje důstojné stáří nejen bývalým hercům, ale i dalším pracovníkům filmového průmyslu.

Rodinnou sestavu doplnil Michaelův nezbedný syn Cameron (38). Ten po pobytu ve vězení snad nadobro skoncoval s drogami a svému otci už nedělá ostudu. Herečka z muzikálu Chicago je sexy macecha, k nevlastnímu synovi se však neměla zdaleka tak jako ke tchánovi. Cameron si musel vystačit s pohledem na její dekolt. V modrých šatech s obrovským výstřihem toho herečka ukázala tolik, že bylo prakticky nemožné dívat se jinam.

Reklama

Další články

Načítám