Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že dcery bývají většinou po tatíncích, ale podobně jako například u Cindy Crawford s krásnou Kaiou (15) nebo u Reese Witherspoon a její dcery Avy (16), jsou to právě maminky, kdo svými geny přebily ty otcovské. Nejinak je tomu i u herečky Catherine Zety-Jones (54), jejíž třináctiletá Carys jde rovněž čím dál víc do maminčiny podoby.

Carys, jež je zároveň potomkem Michaela Douglase, se už nějaký čas snaží pochytit styl své nestárnoucí a hereckými cenami ověnčené maminky, díky níž má kořeny v britském Walesu. Naposledy společně vyrazily na koncert Rolling Stones, čímž se hvězda Pasti, Chicaga či Zorra: Tajemné tváře pochlubila na sociální síti.

Brunetky, u nichž byste si asi netipli, že je dělí 34 let, usedly během festivalu Desert Trip 2016 v Kalifornii podle očekávání do VIP sektoru a vychutnaly si rockovou klasiku, kterou ten den umocnilo ještě například vystoupení Boba Dylana. Uvidíme, zda příště Catherine doprovodí svou dcerku na oplátku na něco, co je nejspíš jejímu hudebnímu vkusu bližší...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám