Hlavní obsah
Článek

Na společenských událostech je Kate k vidění častěji než celý zbytek britské královské rodiny včetně Alžběty II. dohromady. Vévodkyně z Cambridge (34) britské daňové poplatníky neprovokuje utrácením za luxusní oblečení, ale je na ní velmi sympatické, že své outfity často recykluje.

Po návštěvě londýnského Natural History Museum manželka prince Williama zavítala na semifinálový zápas mezi Serenou Williams a Jelenou Vesninovou. Z napínavého utkání vzešla jako vítězka Američanka, která má šanci získat 22. grandslamový titul. Kate po wimbledonském trumfu Sereně osobně pogratulovala a prozradila, že velkým tenisovým fanouškem je i její brzy tříletý syn George, který už má svoji první tenisovou raketu.

Na utkání si vévodkyně oblékla žluté šaty, s nimiž už nadělala parádu před dvěma lety během státní návštěvy Austrálie. Georgovi tehdy byl pouhý rok a Kate byla v rané fázi druhého těhotenství. Ani po porodu princezny Charlotte se její postava neproměnila a vévodkyně tak mohla opět zazářit v šatech značky Roksada, jejichž cena dosahuje v přepočtu 30 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám