Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za uplynulý rok je sedmou nejlépe placenou modelkou světa, čímž si od loňska, kdy byla dokonce druhá hned po Gisele Bündchen, výrazně pohoršila. Přesto si svým tělem a tváří za rok 2016 vydělala úctyhodných 206 miliónů korun. Takhle ovšem Cara Delevingne (31) dost riskuje, že se v příštím roce propadne v žebříčku ještě mnohem víc...

Její pondělní ohoz měl do stylového outfitu hodně daleko, o tom ostatním ani nemluvě. Cara v zelené teplákové soupravě, navíc pobryndané, brázdila ulice New Yorku a oči měla jen pro svůj mobil. V téhle parádě dokonce navštívila i kamarádku Taylor Swift, která je naopak proslulá tím, že nikdy nevychází ven, aniž by byla bezvadně upravená.

Nová tvář kosmetiky Rimmel má ale momentálně zřejmě úplně jiné zájmy, nedávno se rozešla s přítelkyní, zpěvačkou St. Vincent, kterou si prý plánovala i vzít. Před pár dny navíc vyšlo najevo, že už si pravděpodobně našla za Caru náhradu, a tou má být herečka Kristen Stewart.

Reklama

Další články

Načítám