Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Letos v červnu otřásla světovým šoubyznysem zpráva o rozchodu do té doby nejdokonalejšího páru. Nikoho nepřekvapí, že Calvin Harris (40) dlouho sám nezůstal.

Zatímco Taylor Swift (34) stačila fešáka z reklamy na spodní prádlo nahradit hercem Tomem Hiddlestonem, s nímž se po třech měsících rozešla, Calvinův románek je teprve v počáteční fázi.

Skotský DJ, jehož kromě tanečních hitů proslavily i polonahé fotky, se po zpěvačce sblížil s vycházející hereckou hvězdičkou, která má však ve světě filmu podstatně menší renomé než potenciální nový James Bond, s nímž tvořila pár Swift. Mexická kráska Eiza González (26) prozatím boduje spíše svým zevnějškem než procítěným dramatickým projevem, ale po boku Harrise ji určitě čeká skvělá budoucnost.

Calvin a Eiza spolu opouštěli párty v Los Angeles, odkud odcházeli ruku v ruce. „Začali se spolu vídat. Oba se románek snaží udržet v tajnosti, ale po zveřejnění společných fotek je všem zřejmé, co se mezi nimi děje,“ tvrdí zasvěcený zdroj.

Mexická kočička už moc dobře ví, jaké je randit se slavným mužem. Jejím milencem byl i Liam Hemsworth, který si ji připustil k tělu v době, kdy si dal pauzu od své nestydaté staronové snoubenky Miley Cyrus (31).

Reklama

Další články

Načítám