Hlavní obsah
Článek

Ještě než se Brooklyn Beckham (25) seznámil se svou dnes již manželkou Nicolou Peltz, zažíval lásku vedle krásné anglické modelky Hany Cross. Ta mimo jiné učarovala i bývalému partnerovi nejstarší z klanu sester Kardashianových Kourtney Scottu Disickovi (38), ta s ním střídavě žila deset let a mají tři děti. Kráska ze stáje modelingové agentury Storm si vyrazila s partou přátel na floridskou Miami Beach a v růžových bikinách na ni byl rozhodně příjemný pohled.

Čtyřiadvacetiletá brunetka tráví většinu života cestováním mezi Itálií, Londýnem a Kalifornií, kde má nejvíce pracovních nabídek. Po boku Scotta Disicka ji sice bylo vidět především v roce 2021, ale na společné večeři byli spatřeni ještě začátkem letošního roku.

S Brooklynem Beckhamem předtím strávila zhruba rok, než se v roce 2019 rozešli. Hana později v dubnu 2020 nazpívala svůj debutový song, který sdílela na Instagramu. Zpívá v něm mimo jiné: „Zlomil jsi mi srdce a řekl ‚buďme přátelé’, ale už ses nikdy neozval, a to je trochu podlé. Myslela jsem, že k sobě patříme, ale ty jsi mě viděl jen jako prozatímní řešení, a to je trochu drsné.“ Ačkoli Hana neřekla, komu byla píseň adresována, většina lidí má jasno.

Cross dokázala i v prosinci téhož roku, jak talentovanou zpěvačkou je, a to písní Once or Twice, kde se opět vyznává z nešťastné lásky. Přiznává v ní i to, že je stále zamilovaná...

Nejstarší syn Davida a Victorie Beckham si před stvrzením svazku s Nicolou Peltz na svůj věk prošel mnoha vztahy, a to i se známými tvářemi. Za zmínku jistě stojí jeho láska k herečce Chloë Grace Moretz nebo kratší románky s modelkami Soniou Ben Ammar, Lexi Wood, Phoebe Torrance či s tanečnicí Madison Beer nebo zpěvačkou Ritou Orou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám