Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl čekal! Když se nedávno objevily informace o rakovině prsu manželky Zdeňka Pohlreicha (67), ona sama bez okolků přiznala, že má velmi agresivní formu nemoci a raději rovnou napsala i jakýsi testament. Teď to ale zatím vypadá velmi nadějně. Paní Zdeňka se s úspěchem léčí a má velmi dobré vyhlídky do budoucna!

Nádor, který byl docela velký, se prý rozpadl na menší kousky a i ty mizí. „Je to pravda. Ale stále jsem na půli cesty,“ potvrdila Super.cz příznivé zprávy Zdeňka Pohlreich. Moc dobře ví, že zdaleka nemá vyhráno. Jak říkal už před lety Bořivoj Navrátil (†78), rakovina se totiž nedá porazit. „To by řekl jen hlupák. Dá se s ní bojovat, ale už je pak vaším celoživotním přítelem. Můžete ji porážet, oddálit, ne nadobro porazit. Stále číhá za rohem,“ říkal krátce před svým skonem.

A to si manželka známého kuchaře velmi dobře uvědomuje. Aby léčba byla úspěšná po všech směrech, snaží se proto kromě těla léčit i duši. A teď je jí proto skvěle. I nepříjemné stavy po chemoterapii se po počátečním šoku naučila zvládat. Největší oporou je jí celá rodina, s manželem v čele. Ten se také rozhodl upravit své ženě výrazně jídelníček, aby ještě víc nezatěžoval její léčbou „mučené“ tělo. Zdeňka Pohlreich snad nikdy ještě tak zdravě nejedla!

Za tu naději na vyléčení, která se v průběhu času zvyšuje, jí ale všechno stojí. A Pohlreich je dnes skoro vděčná i za to, co ji potkalo. Nemoc jí úplně obrátila život vzhůru nohama, v drtivé většině případů ale k lepšímu!

Reklama

Další články

Načítám