Hlavní obsah
Článek

Během nouzového stavu je téměř pořád doma i herec a moderátor Bořek Slezáček (56). V takových chvílích už se muži jen těžko vymluví partnerkám, že v domácnosti pomohou a zařídí, co je třeba, až bude čas. A toho využila i Bořkova Žaneta, s níž má dva syny.

"Karanténní výstavba altánu s letní kuchyní ukončena. Dovolte mi se pochlubit, že cihlovou podlahu jsem vytvořil vlastnoručně a naprosto sám. Byl jsem různými úskoky a výhrůžkami donucen mou spolubydlící. Ze msty jsem ji udělal úplně křivou. Spolubydlící řekla, že to nevadí a stůl i komodu podložila. V normální rodině se stačí dvakrát neosvědčit a máte klid. Ne tak u nás," podělil se s humorem sobě vlastním na sociálních sítích svým dílem. Vypadá ale opravdu dobře.

Bořek má ovšem možnost pracovat i ve svém oboru, i když v polních podmínkách. Po kratší pauze se v televizi objevil i pořad Shaker, který moderuje. "Od víkendu už opět vysíláme, sice jeden díl týdně a mimořádně v jiném čase, ale přece. Točíme doma v dětském pokoji u Kolji, ze kterého je můj kameraman, rozhovory s hosty děláme po Skypu a stříhá se to pak ve studiu," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám