Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) má tento týden opravdu napilno. Svůj čas totiž dělí mezi zkoušky muzikálu Kat Mydlář, který se vrací po 9 letech do Divadla Broadway, a také se konečně stěhuje do nového bytu se svou přítelkyní Lucinkou, se kterou čeká už v prosinci miminko. Super.cz zpěvák prozradil detaily stěhování.

„Už se stěhujeme čtyři dny, na dnešek jsme poprvé spali v novém bytě, který je opravdu krásný a větší než ten, kde jsme bydleli doteď. Musím říct, že stěhování jsme zvládli v klidu, stěhovali jsme sami, ani jsme nemuseli využít stěhovací firmy,“ sdělil nám radostně zpěvák s tím, že větší byt také postupně zařizují s pomocí rodičů přítelkyně Lucinky.

„Byt postupně vybavujeme, rodiče Lucinky nám například koupili pračku a nábytek, za to jsem jim moc vděčný, jsou prostě skvělí,“ pěje ódu na adresu partnerčiných rodičů Bohuš, ale zároveň jsme se také dozvěděli, že se z původního bytu do nového nestěhovali všichni a s kým se musel rozloučit.

Bohuš Matuš o stěhování s přítelkyní

„Po několika letech jsem se musel rozloučit s králíkem a papouškem, darovali jsme je Lucinky babičce, tam o ně bude dobře postaráno. Chceme mít pro miminko, které se nám narodí v prosinci, absolutní čistotu,“ dodal závěrem pro Super.cz zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám