Hlavní obsah
Článek

V půlce července se Bohuš Matuš (50) pochlubil zprávou, že bude táta. S přítelkyní Lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, a to nyní zpěvák odtajnil.

„Jsem moc rád za holčičku,“ svěřil se Bohuš Matuš Super.cz s tím, že už teď ho fanoušci zásobují dárky pro miminko. „Lucinka dostává krásné oblečení i od fanoušků,“ neskrýval radost Bohuš, který se svou přítelkyní už pomalu chystá výbavičku, která bude do laděna do růžové.

Bohuš Matuš o své budoucí roli otce

Zpěvák je moc rád, že jeho přítelkyně pod srdcem nosí holčičku, o které už teď tuší, že bude divoká. „Tahle bude hodně divoká, moje kartářka Barbara Kočková mi dítě před lety předpověděla a že to bude buď kluk, nebo divoká holka,“ uvedl nastávající táta, který je rád, že se věštba vyplnila a těší se na dceru.

S přítelkyní si užívají léto v Česku a společně jezdí na výlety. Na Lucince už je požehnaný stav vidět, pomalu jí roste těhotenské bříško. Vedle toho už zpěvák také koncertuje a doufá, že se od září naplno rozjede divadelní sezóna. „Jsem rád, že už mohu zase zpívat. Teď mě čeká 21. srpna koncert s Magdou Malou na letní scéně Gauč na pražském Výstavišti. Léto mám nabité,“ prozradil Super.cz zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám