Hlavní obsah
Článek

S dotazy na zásnuby se roztrhnul pytel. Poté, co se Bohuš Matuš (50) objevil na akci Muž roku se svou přítelkyní Lucinkou a na jejím prsteníčku zářil nový šperk, každého zajímalo, zda zpěvák před svou mladinkou láskou nepokleknul.

Možné zásnuby zpěvák vyvrátil, nyní ale promluvil o svých dalších plánech. „Prstýnek jsem dal Lucince k narozeninám, ten zásnubní jí dám ale brzy,“ prozradil nyní zpěvák, který sám nedávno oslavil 46. narozeniny a nebrání se s Lucinkou společné budoucnosti.

„Dala mi hru na virtuální realitu nebo program na videa,“ svěřil se zpěvák, který narozeniny oslavil nejen svou mladičkou přítelkyní, ale také s kamarády na krásném ranči. „Moje manažerka a kamarádka Majka Schillerová mně připravila narozeniny, které jsem ještě nezažil, a tak jsem na ranči zůstal celý týden, abych se zotavil na koncert s projektem 4 Tenoři,“ svěřil zpěvák, který se snaží dbát o svoje hlasivky.

Narozeninovou párty u koní si velmi užil a prozradil, že čas od času si s přítelkyní i zazpívá. „Lucinka se mnou zpívá jen na soukromých akcích, jinak moc ne,“ svěřil nám závěrem Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám