Hlavní obsah
Článek

V dnešní době si mohou celebrity slušně vydělat nejen díky své profesi, ale také skrze sociální sítě. Třeba takový Cristiano Ronaldo (39) nedávno dosáhl jako první člověk na světě 324 miliónů sledujících na Instagramu a současně je i nejlépe placenou celebritou sociálních sítí. Za jeden sponzorovaný příspěvek si může říct až 1,6 miliónu dolarů, což je v přepočtu více než 34 miliónů korun.

V patách mu je jeden z nejlépe placených herců současnosti Dwayne Johnson (51), kterého na stejné platformě sleduje 259 miliónů uživatelů a jedna fotka či video mu může vydělat cca 33,5 miliónu korun.

Třetí v žebříčku je americká popová hvězdička Ariana Grande (30). Brunetka má o dva milióny sledujících méně než Johnson, i přesto si může jedním příspěvkem přijít až na 32 miliónů korun, jak informuje portál BBC.

Dalších šest míst z žebříčku deseti světových celebrit, kterým se na sítích abnormálně daří obsadili: Kylie Jenner (26), Selena Gomez (31), Kim Kardashian (43), fotbalista Lionel Messi, zpěvačka Beyoncé (42), Justin Bieber (30) a modelka Kendall Jenner (28).

Není divu, že z rodiny Kardashian - Jenner se mezi TOP 10 dostaly hned tři z pěti známých sester. Sociální sítě jsou už dávno jedním z jejich hlavních příjmů a je jen málo toho, co ze svého soukromí nesdílí.

Reklama

Další články

Načítám