Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herecký a pěvecký objev Rita Ora, která díky své vizáži a stylu bývá často nazývána novou Rihannou, na sebe pomalu začíná upozorňovat. I když ne vždy tím úplně nejlepším způsobem. Média se o ni naposledy začala zajímat v souvislosti s jejím nočním odchodem z londýnského klubu Whisky Mist. Ritě se podobně jako mnohým jejím kolegyním nepodařilo nasednout do auta, aniž by ukázala více, než měla v plánu.

Ora si v neděli oblékla černé kožené minišaty, které se jí po usednutí do auta vysoukaly proklatě vysoko. Aby toho nebylo málo, při usedání do vozu fotografům ukázala, že dává přednost tělovému spodnímu prádlu.

Objevitelem této jedenadvacetileté zpěvačky je známý raper a manžel Beyoncé (42) Jay-Z (42). Rita tak měla možnost podepsat s jeho nahrávací společností Roc Nation kontrakt, který je už sám o sobě předzvěstí úspěchu, jelikož Jay-Z je rovněž velice úspěšným producentem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám