Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Betka Stanková (45), kterou jsme měli možnost vidět například v seriálech Přístav či Vyprávěj, dostala novou roli. Tentokrát ji diváci uvidí v Ohnivým kuřeti, kde ztvární kuchařku Karolínu.

„Karolína je mladá holka, šikovná v kuchyni, asertivní, s nikým se moc nepáře, ale je i příjemná. Měla by to být vtipně laděná role, nechybí tam jistá dávka humoru. Jde ale o seriál, takže teprve časem se uvidí, co se z ní vyklube,“ prozradila Stanková, která si postavu kuchařky nadmíru užívá. K vaření má totiž velmi kladný vztah.

„Jestli jsem dobrá kuchařka, to musí posoudit jiní, dítě si ale nestěžuje,“ smála se herečka. „Většinou se snažím dodržovat recepty, například když jsem vařila podle šéfkuchaře Vaňka, bylo to opravdu chuťově dobré. Kdysi jsem experimentovala, a děláme to všichni, ale když vařím klasické recepty, třeba svíčkovou, dodržuji recept. Mám i vlastní recepty a některé mě zase učila máma, diktovala mi je po telefonu. Nemám na vaření tolik času, takže preferuji rychlejší kuchyni. Zároveň obdivuji lidi, kteří v kuchyni stráví i dvacet hodin, je to náročná práce, kterou musíte milovat,“ uzavřela své vyprávění Stanková, jež má prý blízko k herci Martinu Zounarovi.

Reklama

Další články

Načítám