Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce před tím, než vláda kvůli koronaviru přijala tvrdá opatření, byla pracovně na roztrhání. Modelka a Miss Face 2017 Kateřina Kasanová (25) stihla nafotit také kampaň na spodní prádlo s přední českou fotografkou Nikolou Bílkovou.

Když se loni rozešli s Benem Cristovaem (36), někteří lidé si mysleli, že je to její pracovní konec. Kasanová však všem ukázala, jak moc se pletli.

Po rozchodu se zpěvákem Kateřině nevyšel vztah ani s fotbalistou

"Než začala opatření kvůli koronaviru, měla jsem tolik práce, že jsem nevěděla, kam dřív skočit. Jsem za to moc vděčná, neberu to jako samozřejmost," řekla Super.cz Kasanová.

Kvůli práci se přestěhovala z rodných Semil do Prahy. "Domů se pořád vracím ráda. Ale neumím si představit, že bych do Prahy jen dojížděla," vysvětluje.

Kateřina Kasanova

Kromě modelingu by ráda zkusila herectví. "Začít třeba nějakou malou rolí, to by bylo fajn. A kdo ví, co by z toho bylo,“ směje se. Modeling je pro ni ale stále prioritou. "Tuhle práci miluju. Ráda se totiž setkávám s lidmi, poznávám nové země i kultury,“ dodala Kasanová, která Českou republiku v roce 2018 reprezentovala na prestižní Miss World.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám