Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vztah hollywoodského fešáka Bena Afflecka (51) a jeho kolegyně Jennifer Garner prochází dlouhodobě těžkou zkouškou. Slavný pár míří k rozvodu, ale stále existuje možnost, že ještě není všem společným dnům konec.

O tom, že vztah Bena a Jennifer má ke scénářům hollywoodských romantických komedií hodně daleko, se spekuluje už dlouho. Herecká dvojice navštěvovala manželskou poradnu, ale ani tam se její problémy nevyřešily. V době, kdy měli oslavit desáté výročí svatby, je rozvod takřka nevyhnutelný.

Hollywoodský pár se ale kvůli třem potomkům snaží ze všech sil najít společnou řeč. Ben a Jennifer tak společně vyrazili na Bahamy, kde se snažili přijít na jiné myšlenky. Ze společné fotografie je ovšem zcela zřejmé, že neprožívali příliš příjemné chvilky.

Deprese z rozpadu manželství na úspěšného herce a režiséra dolehla i na Comic-Conu v San Diegu, kde po dovolené prezentoval svůj nový film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, v němž ztvární komiksového hrdinu v kostýmu s netopýřím logem. Na tiskovce nebylo možné přehlédnout, že se Ben trápí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám