Hlavní obsah
Článek

Bella Hadid (27) je bezesporu největší hvězdou letošního pařížského týdne módy. Nejen že nechybí na žádné velké přehlídce, ale upozorňuje na sebe zdaleka nejvíc ze všech krásek v oboru. Poté, co se strhla doslova mediální smršť po její účasti na módní show značky Coperni, neméně úchvatné bylo i její představení během přehlídky Stelly McCartney (51).

Dcera legendárního frontmana Beatles Paula McCartneyho a úspěšná designérka, navrhující módu již dlouhých pětatřicet let, Belle přidělila síťovinový overal posetý zlatými pecičkami a těsně obepínající její senzační křivky.

Model si ovšem žádal absenci podprsenky a Bella tak díky jeho průsvitnosti opět odhalila, čím ji příroda obdařila. Úchvatný byl i její další model – černá vestička na knoflíky v kombinaci s bokovými kalhotami s puky a nápaditými kamínkovými aplikacemi na bocích.

Ani tentokrát na stejném mole nechyběla její starší sestra Gigi, která se představila v barevně podobných, ale o poznání cudnějších modelech.

Ještě o něco odvážnější byla ovšem Bella během zmiňované show francouzského módního domu Coperni, kdy na její tělo čtveřice umělců nastříkala šaty před zraky publika, které zůstalo v němém úžasu a odměnilo všechny aktéry bouřlivými ovacemi. Už nyní se hovoří o tom, že přehlídka se tím zapsala do dějin módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám