Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Bebe Rexha (34) na sociální síti svěřila, že jí jeden z producentů před časem řekl, že na sexy snímky je stará, a k tomu přidala, že oděvní značky ji v minulosti nechtěly oblékat na červené koberce, protože je „moc velká“, milióny fanoušků si klepaly na čelo. Bebe naštěstí vzala rozum do hrsti a komentáře hodila za hlavu.

„Neexistuje věk, ve kterém nemůžete být sexy,“ míní zpěvačka. A na kritiku své postavy odpovídá neupravenými snímky v prádle a bikinách. Naposledy z Barbadosu, kam vzala rodiče, bratra i jeho přítelkyni na dovolenou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Vacay before the new year.

Příspěvek sdílený Bebe Rexha (@beberexha), Pro 29, 2019 v 9:25 PST

Rexha má za sebou několikaměsíční světovou tour, během níž, jak uvedla, vyspěla, navázala nová přátelství a naučila se být trpělivější osobou. „Můžu se cítit úplně na ho*no, ale ve chvíli, kdy vstoupím na pódium, je ze mě nový člověk. Energie z fanoušků je tou nejlepší medicínou na světě,“ říká Bebe s tím, že jejím vánočním přáním a předsevzetím do nového roku je Bebe tour 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám