Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma se moc neohřála. Začátkem června si užívala Bára Mottlová (37) dovolenou na jihu Itálie. Jen krátce po příjezdu domů zase zabalila kufry. Tentokrát se cílem její cesty stalo Chorvatsko.

K moři však sexy blondýnka neodjela s žádným novým ctitelem. „Od randíček si dávám pauzu. Chci cvičit, rozvíjet osobnost, čtu motivační knížky, rozkoukávám se a mám napsaný seznam, co by ideální muž měl splňovat a odškrtávám si,“ svěřila se nedávno Super.cz Bára.

Doprovod jí u moře dělá kamarádka. Stejně jako v Itálii vstává Bára každý den před 7. hodinou ranní a vyráží si zaběhat. Po sportovním výkonu se tak může zaslouženě slunit v plavkách na pláži.

„Není nad to se pořádně nadlábnout a pak se nechat cvaknout v plavkách. No co, bříško spokojený, Mottlice spokojená,“ svěřila se herečka a modelka, která na sobě v poslední době pořádně maká. V barevných plavkách pak předvedla výstavní figuru, kterou jí lze závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám