Hlavní obsah
Článek

Je to přes deset let, co mladá herečka Barbora Mottlová (37) získala světový titul Playmate, a to hlavně díky italskému fotografovi Emanuelovi della Pia, který byl v té době fotografem světoznámého pánského časopisu a vybral si právě Báru jako mlaďounkého Playboy zajíčka. Její předchůdkyní byla druhá Vicemiss 2011 a vnadná modelka Andrea Vránová, která se taktéž díky Emanuelovi stala českou Playmate.

Po letech se česká herečka s Italem opět sešla a další focení na sebe nenechalo dlouho čekat. „Barunka za tu dobu vyzrála v krásnou ženu smyslných tvarů. A je na ní znát, že za ty roky nasbírala velké zkušenosti. Dneska už se fotí prakticky sama a není to ten mlaďounký zajíček, který potřebuje od fotografa dirigovat," zavzpomínal si Emanuel.

Bude mít tenhle comeback sladkou dohru? „Samozřejmě jsme o tom s Emanem mluvili, jestli nafotit nový pictorial pro Playboy, ale zatím je to ve hvězdách. Uvidíme, jestli se třeba s časopisem domluvíme. Nechte se překvapit. Tentokrát by to ovšem byla bezpochyby pecka," směje se herečka.

Reklama

Další články

Načítám