Hlavní obsah
Článek

Už v létě bylo vidět, že na své figuře zamakala, když postovala fotku v bikinách. Teď už je herečka Barbora Kodetová (53) jako lunt. Během dvou měsíců zhubla jedenáct kilo a drží se zdravé stravy, aby zase nenabrala. Je to o to jednodušší, že se k ní připojil i manžel, houslista Pavel Šporcl. Ten shodil osm kilo.

"Mám teď 59 kilo, což je tolik, kolik jsem měla, než jsem poznala Pavla," řekla nám Bára. Tudíž před dvěma porody, které přece jen s ženskou figurou zamávají. "Držela jsem ketodietu, teď jsem v udržovací fázi 3, takže nejím cukr a bílé pečivo. A třeba ovoce jím jenom dopoledne," upřesnila.

Cvičení k hubnutí nepřidala. "Zpevňovat jsem nepotřebovala, mám po mamince dobrou kůži, takže jsem s tím neměla ani po třech porodech problém. Stačí mi běhat kolem rodiny a na jevišti. Zrovna teď zkouším Na Jezerce krásnou hru Naprostí cizinci," svěřila.

Začíná točit také nový seriál pro Českou televizi. "Je to Ombudsman s Terezou Kopáčovou," upřesnila a my dodáváme, že diváci, kteří ji sledovali v předchozím seriálu Lynč ji takhle štíhlou možná ani nepoznají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám