Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) byla jednou z kmoter doplněné autobiografie muzikanta Michala Pavlíčka Země vzdálené. Svoje místo tam rozhodně měla, je totiž jako jedna z jeho bývalých partnerek součástí jeho pamětí. A parádně se na to vyfikla. V béžovém modelu vynikla její stále štíhlá postava a ukázala, že pod kabátem má průsvitnou halenku sladěnu s prosvítající podprsenkou.

"V knize je Michalův život, tak ho žije, je to zajímavý život a jsem ráda, že jsem taky chvílemi byla jeho součástí. Jednak jsme spolu měli pár let krásný vztah a pak, od té doby, co jsme se poznali, jsme spolupracovali a s menšími přestávkami spolupracujeme dodnes," řekla Super.cz. V druhé polovině srpna s ním zase pojede na měsíční turné s kapelou Stromboli.

"Navíc jsme kamarádi, fakt rodinní přátelé, máme spolu stejně staré syny, kteří spolu chodili ještě loni do stejné školky. Bydlíme kousek od sebe, takže se navštěvujeme, kousek od sebe máme i chalupy. S Michalem je to přátelství na celý život a hlavně si rozumíme jako lidi," dodala s tím, že sice vychází se všemi bývalými partnery, ale s Pavlíčkem mají vztah nejintenzivnější.

Bára už nějaký čas úžasně vypadá. Shodila šestnáct kilo, odhodila zeštíhlující černou a obléká světlé barvy. "Je jaro a s ním přichází čas na barvičky. Váhu se snažím udržet, nepřibylo mi snad ani jedno kilo. Chce to si opravdu hlídat jídlo a občas nějaký pohyb. Kromě cvičení je to hlavně pohyb s Teodorem. Jsme každý den na hřišti," svěřila. Příští rok ale už půjde syn do školy, tak jí to snad vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám