Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Avril Lavigne (39) randí s Phillipem Sarofimem (32) oficiálně od května letošního roku. Po jeho boku září štěstím, jak bylo vidno, když si pár vyšel na procházku po Beverly Hills. Se synem egyptsko-amerického miliardáře Fayeze Sarofima zpěvačka našla opět štěstí, poté co si prožila útrapy kvůli zdravotním potížím.

S lymskou boreliózou Avril bojovala dva roky. „Ležela jsem v posteli zkur**né dva roky,“ svěřila se v rozhovoru pro Billboard. „Je to bacil, takže musíte brát antibiotika, abyste ho zničili,“ vysvětlila Lavigne s tím, že se konstantně léčila antibiotiky a léky proti malárii. „Ale je to chytrý bacil. Přechází do cystické formy, takže současně musíte brát i další antibiotika. Trvalo to velmi dlouho, než mi ho diagnostikovali, takže to bylo dost na ho*no,“ přiznala nakonec zpěvačka.

Infekční onemocnění zpěvačku inspirovalo k vydání zbrusu nového alba Head Above Water. Ve stejnojmenné písni se zpovídá z těžkého období, kdy si myslela, že umírá, a doslova prosila Boha, aby jí pomohl „udržet hlavu nad hladinou“. Album by mělo vyjít v únoru. S touto zákeřnou nemocí bojuje i česká herečka Anna Kadeřávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám