Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani napodruhé to nebyl ten pravý. Zpěvačka Avril Lavigne (39) ve středu na svém instagramovém účtu zveřejnila prohlášení, v němž oznámila, že její druhé manželství se zpěvákem Chadem Kroegerem nevyšlo. K odloučení mezi oběma manželi došlo pochopitelně za těch nejvlídnějších podmínek. „Stále jsme a navždy budeme nejlepší přátelé,“ nezapomněla dodat Lavigne.

Zpěvačka, která se stále léčí s lymskou boreliózou, si o deset let staršího frontmana kapely Nickelback brala začátkem července 2013 po roční známosti v zámečku na pobřeží na jihu Francie. Už několikrát si přitom prošli krizí. Tentokrát se ji už zvrátit nepodařilo.

Prvním mužem kanadské hudebnice s hity jako Complicated, Sk8er Boi nebo I'm With You byl vokalista a kytarista kapely Sum 21 Deryck Whibley, s nímž zpěvačka chodila od svých devatenácti. Brali se v červenci 2006, ale po čtyřech letech je čekal rozvod. Whibley se přitom shodou okolností v neděli v Los Angeles podruhé oženil, jeho vyvolenou se stala modelka Ariana Cooper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám