Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K oltáři už to nedotáhli. Zpěvačka Avril Lavigne (39) se měla rozejít s rapperem Mod Sunem, se kterým se zasnoubila loni v březnu. Pikantní na celé věci je to, že muzikant prý o zrušení zásnub neměl tušení.

Vypadalo to na opravdu velkou lásku. V březnu loňského roku rapper Mod Sun poklekl pod Eiffelovkou, dal své vyvolené prsten vyrobený v Beverly Hills s vyrytým vzkazem a řekl, že v den, kdy se poznali, věděl, že je to ta pravá. Avril pak popsala, jaká romantika se v Paříži ještě odehrávala, včetně projížďky po Seině, houslisty, růží a šampaňského.

Jenže člověk míní a život mění. Od zásnub se měl vztah zpěvačky a rappera spíš zhoršovat a podle zahraničních médií ho mělo provázet čím dál více problémů. A jen před několika dny zastihli paparazzi fotografové Avril s rapperem Tygou v Kalifornii, zatímco její milý je na turné.

Zástupci zpěvačky potvrdili magazínu Page Six zrušení zásnub a rozchod, zástupci umělce bohužel doručili zcela jinou zprávu. „Byli spolu zasnoubení před třemi dny, když odjel na turné. Takže jestli se něco změnilo, je to pro něj novinka,“ řekl mluvčí Mod Suna s tím, že rapper kvůli soukromým záležitostem rozhodně dříve neukončí své turné.

Avril už měla jít k oltáři potřetí. Poprvé si vzala frontmana Sum 41 Derycka Whibleyho, podruhé Chada Kroegera z Nickelback.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám