Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během natáčení nového klipu Honzy Bendiga a Lucie Bikárové se zrodila jedna letní láska. Zpěvačka, jíž se přezdívá česká Ariana Grande, se při práci zamilovala do člena štábu Nikity Rubleva.

Jejich románek ale nevydržel ani do vydání videoklipu. „Zůstali jsme kamarádi. Jsme mladí a na dlouhodobý vztah mám, myslím, ještě čas,“ říká Bikárová.

Zpěvačka si ze svého posledního vztahu ale přece jen něco odnesla. S expřítelem Nikitou natočila video k vlastnímu sólovému singlu, kterým se brzy pochlubí. „Mám v hlavně taky jeden hudební projekt, který tu ještě nebyl. Chci dělat věci jinak a přinést na naši hudební scénu něco nového,“ říká.

Kvůli opatřením proti koronaviru přišla Bikárová o víc jak čtyřicet nasmlouvaných akcí, vzhledem k víc jak stům tisícům followerů na Instagramu si ale nemusí zoufat. „Jsem překvapená, jak to hezky vynáší a dokáže mě to v pohodě uživit. Mám radost z nových spoluprací," mne si Lucie ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám