Hlavní obsah
Článek

Rok poté, co v manželství hereckých hvězd vypukla nezvratitelná krize, se Antonio Banderas (63) a Melanie Griffith (66) konečně dočkali rozvodu. V úterý podepsali dokumenty, jimiž oficiálně ukončili manželství trvající 19 let.

Filmový Zorro a hvězda komedie Prostě úžasná už vzájemnou nevraživost zažehnali, a po odloučení se dokonce v červnu společně objevili na promoci osmnáctileté dcery Stelly, kde působili jako spokojená rodinka.

Melanie Griffith má s rozvodovými právníky bohaté zkušenosti, takže se z dalšího zkrachovalého manželství nezhroutila. Antonio byl totiž už třetím mužem, se kterým jí to nevyšlo. Na manželství má však stejně jako na svazek se Stevenem Bauerem a Donem Johnsonem (za něhož se provdala rovnou dvakrát) památku v podobě potomka. Pokud tedy nepočítáme nešťastné tetování se jménem posledního exmanžela, jehož se herečka snaží postupně zbavit.

Antonio může po rozvodu konečně naplno prožívat svůj románek s Nicole Kempel, která vyplnila prázdné místo v jeho ložnici. O dvacet let mladší investiční poradkyní se Banderas pochlubil už v květnu na festivalu v Cannes, kde zazářila jako jeho oficiální doprovod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám