Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také herečka Aňa Geislerová (48) se hned několikrát svlékla na filmovém plátně. Napodobila tak svou velkou kamarádku a hereckou kolegyni Tatianu Vilhelmovou, která ukázala vnady například v psychologickém dramatu Opravdová láska.

Aňa Geislerová má však na rozdíl od Tatiany ve své bohaté filmotéce hodně velký skalp. V sedmnácti letech si zahrála po boku temperamentního Antonia Banderase (63). A nutno podotknout, že se nejednalo o žádný štěk, ale pořádně vášnivou milostnou scénu.

Žhavá postelová scéna se odehrávala ve filmu Giovane Mussolini a právě Banderas si zahrál italského diktátora. Pro mladinkou Geislerovou muselo být natáčení s Banderasem velkým zážitkem.

Od té doby se před kamerou svlékla hned několikrát. Odhalit se nestyděla dokonce pouhé dva měsíce po porodu syna Bruna. Ve Švankmajerově hororu Šílení ukázala své kojením zvětšené poprsí a fanoušci nepříliš vyvinuté herečky křičeli nadšením. Obnaženou herečku mohli diváci vidět také ve filmech Výchova dívek v Čechách, Želary či Kytice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám