Hlavní obsah
Článek

Celebrity z nejnižšího patra amerického šoubyznysu naplnily pořekadlo o tom, že vrána k vráně sedá, a pokusí se společně zazářit v obskurním televizním pořadu. Diváci si v něm budou moci prohlédnout nešťastníky, kteří se na klinikách plastické chirurgie cítí jako ryby ve vodě.

Hlavním iniciátorem nové reality show je bývalý stevard Rodrigo Alves připomínající oživlého Kena. Ten se v pořadu Plastics of Hollywood objeví společně se svým stejně zaměřeným parťákem s českými kořeny Justinem Jedlicou a chlípnou Angelique Morgan alias Frenchy (48), jejíž silikony jsou postrachem kalifornských pláží.

Trojice podivínů by ráda navázala na úspěch reality show The Keeping Up With The Kardashians. Rodrigo, Justin a Frenchy budou pod dohledem kamer 24 hodin denně a sedm dní v týdnu, takže zajisté vznikne dostatek bizarního materiálu. A aby toho nebylo málo, milovníci plastik slibují, že během natáčení dojde i na jejich stejně zoufalé kamarády.

„Rád bych divákům dokázal, že každý může být tím, kým být chce,“ tvrdí Rodrigo, který má za sebou 46 plastických operací. Sedmkrát si nechal upravit nos a ke zdokonalení si pořídil implantáty zvětšující pozadí. Frenchy se po dlouhé době podařilo procpat do televize a před sebou má další výzvu. Příští rok se objeví v nové řadě pokleslé reality show Celebrity Big Brother.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám