Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vybrat si správnou vysokou školu je pro Maddoxe (17), nejstaršího adoptivního syna Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48), nyní dalším důležitým krokem v životě. V posledních pěti měsících se tak Angelina hojně angažuje a svědomitě pomáhá Maddoxovi s výběrem. I Pitt by se prý rád zapojil, ale nikdo se ho o to údajně zatím neprosil.

„Brad je na Maddoxe pyšný a rád by se zapojil do prohlídek univerzit, ale nic takového v plánu není. A ne proto, že by to tak Brad chtěl,“ uvedl zdroj z hercova okolí pro Hollywoodlife.

Podle zdroje Angelina dala najevo, že to zvládne sama, a odloučeného manžela odstrčila. Společně se synem už sama navštívila kampus newyorské univerzity, ale také několik škol v Jižní Koreji, kde byli v rámci Angelininy charitativní činnosti.

Bouřlivý rozvod slavného páru nebere konce, a přestože se nedávno snažili odloučení manželé dohodnout i osobně, zatím to nevypadá, že by se v blízké době rozvedli. Zatímco Brad se věnuje práci, Angelina se na veřejnosti co nejvíc objevuje v doprovodu svých šesti ratolestí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám